Συγχρονιστείτε μαζί μας….

Καλώς ήρθατε στο Synchronize clothing, όπου η έμπνευση συγχρονίζεται με την δεξιοτεχνία και την κομψότητα, καταλήγοντας σε αρμονική συμφωνία.

Πίσω από Synchronize clothing βρίσκεται η Δήμητρα Βίλλιου, ορμώμενη από την αγάπη της για το ρούχο και την φιλοδοξία για δημιουργία ενδυμάτων ποιοτικών, καλαίσθητων και πρωτοποριακών, σύστησε την εταιρεία Synchronize clothing. Ως νεοφυής επιχείρηση με καταφύγιο το γοητευτικό Ναύπλιο, είμαι ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω τον κόσμο του χειροποίητου γυναικείου ρούχου μας. Σύμμαχοι μας στην έμπνευση η πολιτιστική κληρονομιά και η φυσική ομορφιά του τόπου μας.

Φιλοσοφία και δέσμευση μας ο σχεδιασμός και η κατασκευή γυναικείου ενδύματος υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ραμμένο στο χέρι με σύγχρονες και προηγμένες πρώτες ύλες. Τα υφάσματα επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια την καλαισθησία, τη ποιότητα, τη φιλική συμπεριφορά προς το σώμα. Τα ρούχα μας συνδυάζουν στυλ, άνεση και βιωσιμότητα, αγκαλιάζουν τη γυναίκα προσδίδοντας χάρη και θηλυκότητα. Εγγύηση για μας αποτελεί το τελικό προϊόν. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι ξεχωριστό.

 Eπιλέγoντας το Synchronize Clothing, γίνεστε μέρος της κοινότητάς μας - μιας κοινότητας που εκτιμά την μοναδικότητα και αγαπά την τέχνη του χειροποίητου ενδύματος. Τα υφάσματα που δουλεύουμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον ενώ συνεργαζόμαστε με ντόπιους τεχνίτες, διατηρώντας έτσι παραδοσιακές και δοκιμασμένες στο χρόνο τεχνικές ραφής, συνδράμοντας παράλληλα την ελληνική αγορά. Φορώντας τις δημιουργίες μας, συμβάλλετε σε ένα πιο βιώσιμο οικοσύστημα μόδας και υιοθετείτε μια πιο αργή, πιο συνειδητή προσέγγιση στο ντύσιμο.Εξερευνήστε την προσεκτικά επιμελημένη συλλογή μας και ανακαλύψτε κομμάτια που συνδυάζουν άψογα παραδοσιακή τέχνη και σύγχρονη αισθητική. Κάθε ρούχο μας αφηγείται μια ιστορία.Εξατομικεύστε την επιλογή σας με τις δυνατότητες customization που παρέχουμε, αναδεικνύοντάς την με το μοναδικό σας στυλ και την προσωπικότητά σας.Μείνετε συνδεδεμένοι στον ιστότοπό, όπου μοιραζόμαστε συμβουλές styling, ιστορίες από το backstage και πληροφορίες για τη διαδικασία σχεδιασμού. Ενημερωθείτε για νέες αφίξεις, προσφορές και ειδικές εκδηλώσεις αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.


Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε και επιλέγετε το Synchronize Clothing για να ντυθείτε και να εκφραστείτε με τα ρούχα μας. Ας κάνουμε μαζί τη διαφορά στον κόσμο της μόδας